5 Mea e Su'e A'o Fa'atau Mea Fa'aoga

Fa'apea pe e te le o fa'apolofesa ma na e filifili e fa'atau sefa'aoga elie tusa lava pe ona o le maualalo o le paketi poʻo le puupuu o galuega, e ese mai i le iloiloina o faʻatauga a le tagata faʻatau, e tatau lava ona e vaʻavaʻai i ni mea faigofie ae faʻamaonia i le lelei o vaega poʻo meafaigaluega e te mauaina, e mautinoa lava latou te aʻafia pe a tatau lau tupe totogi.Ma o na mea e aofia ai latou itula faigaluega, tulaga o vai, faʻamaumauga o tausiga, faʻailoga o le ofuina ma le vaivai o le afi.

1. itula faigaluega

talafou3_1

O le a le tele o itula na galue ai le masini e le na o le pau lea o le mea e tatau ona e mafaufau i ai pe a iloiloina le tulaga o se masini ae, pei o le tilotilo i maila pe a faʻatau se taavale faʻaaoga, o se nofoaga lelei e amata ai.
O se masini enisinia e mafai ona tumau i le 10,000 itula faigaluega.Afai e te manatu atonu o lo'o tuleia le tapula'a pito i luga o itula atonu e te mana'o e fai se fa'atatauga vave o tau/faamanuiaga.O le a fesoasoani lea ia te oe e iloa ai pe o le tupe o loʻo e teuina i luga o se masini tuai o le a aoga i le tau faaopoopo o le tausiga o le tausiga o se mea e ono malepe soo.
Ia manatua o le tausiga masani e taua pea.O se masini e 1,000 itula faigaluega e le'i tausia lelei e ono sili atu ona leaga le fa'atau nai lo se masini e tele itula.

2. Siaki vai
Suavai e va'ava'ai iai e aofia ai le suau'u afi, sua fe'avea'i, vai malulu, sua fa'asuavai, ma isi mea.

talafou3_2

O le va'ava'ai atu i le sua o le masini o le a avatu ai ia te oe le malamalama e le gata i le tulaga o lo'o i ai nei le masini, ae fa'apea fo'i le lelei o le tausiga i le aluga o taimi.Ole vai maualalo pe palapala e mafai ona avea ma fu'a lapata'i e le o tausia e lē e ana muamua se fa'asologa masani o le tausiga a'o fa'aataataga e pei ole vai ile suau'u afi e mafai ona avea ma fa'ailoga o se fa'afitauli tele atu.

3. Faamaumauga o tausiga
O le auala sili ona mautinoa-afi e iloa ai pe na tausia se masini i taimi masani o le vaʻavaʻai i ana faamaumauga o tausiga.

talafou3_3

E faafia ona sui vai?E fa'afia ona mana'omia ni fa'aleleia laiti?Ua i ai se mea ua matua faaletonu i le masini i lona olaga faagaoioia?Va'ai mo fa'aataataga e mafai ona fa'ailoa mai ai le fa'aogaina o le masini fa'apea fo'i ma le tausiga.
Manatua: e le o taimi uma e alu atu ai faamaumauga mai tagata ta'ito'atasi i le isi ona o le leai o fa'amaumauga e le tatau ona fa'apea e le'i faia le tausiga.

4. Faailoga o le ofuina
So'o se masini fa'aaogaina e iai lava fa'ailoga o le ofuina o lea e leai se mea e fa'aletonu i pa'u ma maosiosia.
O mea e va'ava'ai i'i o ta'ei laina lauulu, 'ele, po'o le fa'aleagaina e ono tula'i mai ai fa'afitauli i le lumana'i pe fa'aalia ai se fa'alavelave i le taimi ua tuana'i a le masini.So'o se toe fa'aleleia e te mana'omia e fai i lalo o le auala o lona uiga o le fa'aopoopoina o tau ma taimi fa'aletonu e le mafai ai ona e fa'aogaina lau masini.

talafou3_4

Pa'u, po'olalo o taavale solofanuai luga o taavale siaki, o se isi nofoaga lelei e tilotilo ai.Ia manatua o mea uma e lua e taugata e sui pe toe faʻaleleia ma e mafai ona tuʻuina atu ia te oe le tele o faʻamatalaga i le faʻaogaina o se masini.

5. vaivai afi
E leai se auala sili atu e iloilo ai se afi nai lo le ki ma fa'aola.O le fa'afefea o le masini pe a malulu le afi o le a ta'u atu ia te oe le tele o le lelei o le tausiga.

talafou3_5

O le isi fa'amatalaga fa'ailoa o le lanu o le asu fa'asu e maua mai e le afi.E masani ona fa'aalia ai fa'afitauli e te le'i iloa o iai.
- Mo se fa'ata'ita'iga: o le asu uliuli e masani lava o lona uiga o le fa'afefiloi o le ea/suau'u ua matua tele naua i le suauu.E mafai ona mafua lenei mea i le tele o faʻafitauli e aofia ai injectors faaletonu poʻo se mea faigofie e pei o se faamama ea palapala.
- O le asu pa'epa'e e mafai ona fa'apea e le sa'o le mu o le suau'u.O le afi e mafai ona i ai se sapa ulu e fa'afefe ai le vai ma le suau'u, pe ono i ai se fa'afitauli fa'apipi'i.
- Asu lanumoana o lona uiga o le afi o loʻo mu le suauu.Atonu e mafua ona o se mama ua masaesae po o se faamaufaailoga ae e mafai foi ona faigofie e pei o le soona faatumuina o le suauu afi.

aisea-filifili-i matou

Fa'afeso'ota'i sales@originmachinery.comfesili mo se tau faʻapitoa ma sili atufa'aoga elivitio.


Taimi meli: Au-03-2022