Eseta 2023 – Manuia le Tagata Fa'atau, Manuia le Eseta!

O le Eseta o se aso malolo faa-Kerisiano e faamanatu ai le toetu o Iesu Keriso mai le oti, ma e faamanatuina i le Aso Sa muamua ina ua mavae le masina atoa pe a uma le vernal equinox, lea e masani ona pa'ū i le va o Mati 22 ma Aperila 25. Eseta 2023 e faamanatuina i le Aso Sa , Aperila 9 ma le aso o le Eseta 2024 o le a faamanatuina ia Mati 31, 2024.

E eseese auala e faamanatu ai e tagata i le lalolagi aoao le Eseta, ma e eseese tū ma aga e faalagolago i aganuu, faaitulagi, ma mea totino.O matou Saina e le fa'amanatuina le Eseta, ae na matou momoli atu fa'afeiloa'iga o aso malolo i a matou tagata fa'atau i le lalolagi atoa o lo'o faamanatuina lenei tausamiga.

Aso o le Eseta 2023

I le aso o le Eseta, na o mai ai le matou vaega faʻapitoa e galulue e faia le tilivaina mo se tagata faʻapitoa e manaʻomia vave seXCMG-fa'aogaina masini vili viliXR360.E mana'omia e le tagata fa'atau le vili lea ma onamea faigaluega vilie amata ai se galuega faʻavae viliina i totonu o le taulaga tutotonu o Ho Chi Minh, ma o le faʻatulagaga o le poloketi e matua fufusi, e manaʻomia e le tagata faʻatau le mauaina o le viliina i se taimi vave, a leai, o loʻo latou feagai ma se faʻasalaga tuai.

I lenei tulaga, na matou faʻatulagaina se vaega toʻaitiiti o tagata mai le vaega o uta ma logistics e faʻagasolo i lenei uta, o loʻo latou galulue lelei ma o galuega uma e faʻauma e maeʻa i totonu o le 1 itula ma o lea ua alu le loli i le tuaoi o Saina ma Vietnam.O nisi nei o ata o uta o le uta.

E fiafia tele le tagata faʻatau i la tatou tali vave ma le maualuga maualuga ma latou folafola atu se faʻatonuga faʻaauau i le galulue faʻatasi i le lumanaʻi.Manuia le Tagata Fa'atau, Manuia le Eseta!

Mai leneitalaatonu na e aoaoina lena meaMasini Masinio se paaga faatuatuaina e mafai ona faatuatuaina atoatoa.Afai ei ai sau manaʻoga faʻanatinati poʻo se manaʻoga faʻapitoa, faʻamolemole talanoa saʻo i la matou faʻatauga e taʻu saʻo ai faigata o loʻo e feagai ma fofo e te manaʻo ai, i soʻo se tulaga o le a matou taumafai e faʻafetaui ou manaʻoga ma i le tele o tulaga, e mafai ona matou faia lenei mea mo oe .


Taimi meli: Apr-09-2023